spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Alt accident în localitatea sibiană Ruși. O femeie a ajuns la spital

Știri din Județ

Publicitate

Două mașini au intrat într-o colizine față- spate, în această seară, pe DN 14, în localitatea Ruși. În urma impactului, o persoană a fost rănită.


Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Mediaș, un bărbat în vârstă de 73 de ani, din județul Alba, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Bistrița Năsăud.

O pasageră din autoturismul lovit, o femeie în vârstă de 59 de ani, din Slimnic, a suferit un traumatism cranian și a fost transportată la spital.

Nu sunt raportate mari probleme de trafic.

„Saj Sibiu a intervenit cu un echipaj de tip B, la ieșire din localitatea Rusi spre Medias la un accident rutier. La intervenție participa și un echipaj ISU. Echipajul SAJ a acordat asistenta medicala unei femei de 59 de ani care a suferit un traumatism cranian. Femeia a fost transportata la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri