spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Daniela Cîmpean, despre satul Dârlos: „O comună cu oameni harnici și gospodari, în care se îmbină firesc obiceiurile și tradiția cu noile tehnologii”

Știri din Județ

Publicitate

Duminică, 21 ianuarie 2023, Daniela Cîmpean – Președinta Consiliului Județean Sibiu a luat parte la slujba de sfințire a capelei din comuna Dârlos (județul Sibiu). Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Daniela Cîmpean readuce în atenție satul Dârlos, prima localitate din România unde s-a testat amestecul de gaze naturale și hidrogen; interesul locuitorilor „harnici și gospodari”, pentru resurse regenerabile și felicită conducerea primăriei pentru proiectele realizate pentru comunitate.


„Dârlos, o comună cu oameni harnici și gospodari, în care se îmbină firesc obiceiurile și tradiția cu noile tehnologii – am întâlnit o comunitate unită, care a marcat așa cum se cuvine un moment important pentru toți localnicii: finalizarea și sfințirea “lăcașului pentru slujbe divine” sau capela.

Prezenți aproape toți sătenii, aceștia au arătat, o dată în plus, că știu că, atunci când toți sunt implicați si există înțelegere, se poate ca toate să meargă bine. Vă amintesc că Dârlos e prima comună din România unde s-a testat amestecul de gaze naturale și hidrogen, dar și o comună în care interesul pentru resurse regenerabile a adus locuitorii în număr mare la atelierul de conștientizare organizat la Primaria Dârlos.

Vă felicit, domnule primar Ioan Lupu, pentru proiectele pe care le realizați pentru comunitate. Vă doresc mult succes și să rămâneți așa cum vă descriu dârloșenii: harnic, onest și ambițios!” – transmite Daniela Cîmpean – Președinta Consiliului Județean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă