spot_img
15.7 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Amendă pentru marcajul de lângă Comandamentul NATO din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Poliția Sibiu a amendat cele două firme care s-au angajat să remedieze marcajele din fața Comandamentului NATO de la Sibiu.


După ce Primăria Sibiu a anunțat desființarea a zeci de locuri de parcare, la cererea structurilor militare, fiind invocate și motive de securitate, polițiștii sibieni au dispus verificări. Rezultatul?! Marcajele au fost făcute fără respectarea legii și a Codului Rutier.

„Cele două societăți executante au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea condițiilor legale și a obligației de a aplica marcajul corespunzător, conform standardelor în vigoare. Totodată, Primăria Municipiului Sibiu a fost informată cu privire la măsurile aplicate și la necesitatea înlăturării marcajului în cauză.” a transmis IPJ SIBIU

Ce transmitea Primăria Sibiu în data de 23 noiembrie 2023

„Prin urmare, Comisia de Sistematizare a Circulației a analizat solicitarea în ședința din data de 8 noiembrie 2023, în contextul necesităților de securitate indicate. A fost avizată astfel desființarea locurilor de parcare de pe tronsonul dintre str. Lomonosov și str. Nicolaus Olahus, pe partea străzii pe care sunt situate clădirile Comandamentului NATO. Desființarea acestor locuri de parcare va fi implementată în teren din data de 4 decembrie. Precizăm că spațiile de parcare de pe partea opusă a străzii vor rămâne în continuare la dispoziția publicului.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă