spot_img
15.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Pumni și dinți sparți, la doi pași de UPU Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un scandal între mai multe persoane a avut loc în această seară, la doi pași de Unitatea Primiri Urgențe Sibiu. Altercația s-a lăsat cu vizite la spital, dar și cu răni corporale.


Nefericitul eveniment a avut loc în jurul orei 18:30, pe strada Constituției din municipiul Sibiu, în fața Medlife Polisano. Conform primelor date, un bărbat a ajuns în vecinătate, la Urgențe, cu dinții sparți și fața umflată de la pumni. Cei doi bărbați s-ar fi certat pentru un loc de parcare.

Pentru calmarea spiritelor, dar și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs agresiunea, la fața locului au ajuns echipaje de Poliție și Jandarmi.

„Ca urmare a conflictului dintre cele doua persoane, la nivelul Politiei Municipiului Sibiu s-a inregistrat o plangere care face obiectul unui dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente. Verificarile continua in vederea stabilirii situatiei de fapt pentru aplicarea masurilor legale in consecinta.” a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă