spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

GTA Sibiu – Șofer din Poplaca, fără permis, drogat și cu mașina furată. A fugit și de Poliție!

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer în vârstă de 25 de ani, din localitatea sibiană Poplaca, are mari probleme cu legea! Acesta a încălcat mai multe reguli de circulație, dar a refuzat să oprească și la semnalele polițiștilor rutieri.


Azi noapte, în jurul orei 02:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat conducătorului unui autoturism care circula pe strada Valea Aurie spre Calea Poplăcii. Șoferul și-a continuat deplasarea pe Calea Poplăcii și DJ 106R, urmărit de echipajul rutier până pe strada Dealului din localitatea Poplaca, unde polițiștii au reușit oprirea autoturismului.

La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 25 de ani, iar din verificările efectuate a rezultat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.În ceea ce privește autoturismul condus, polițiștii au constatat că tânărul l-ar fi sustras în aceeași noapte din fața unui imobil din Poplaca.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă