spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

SIBIU – Copilaș rănit grav, după ce a căzut de la etajul 5

Știri din Județ

Publicitate

Un copilaș în vârstă de aproximativ 3 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din municipiul Sibiu.


Tragicul eveniment s-a întâmplat pe strada Bârsei, la ora 08.22, fiind semnalat la 112 de către un trecător, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani.

După acordarea primului ajutor la fața locului, copilul a fost transportat la spital în stare gravă, fiind în comă, intubat și ventilat mecanic. În apartament se mai aflau mama și sora copilului.

„Am trecut pe strada și am văzut acolo jos, ceva ce părea o păpușă. Era în ștrampeni și era cu fața în sus. Avea sânge pe la gură. I-am întors capul într-o parte ca să nu se înece. Copilașul respira și am sunat repede la 112.” a declarat pentru Sibiu Independent, primul martor la eveniment

„Un echipaj SMURD cu medic intervine de urgență pe strada Bârsei din municipiul Sibiu, pentru a acorda îngrijiri medicale unui minor. Băiatul în vârstă de 3 ani a căzut de la etajul 5 al unui imobil, suferind multiple traumatisme severe. Echipajul medical l-a intubat, minorul fiind inconștient. Aceasta va fi transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU,Slt. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă