spot_img
15.7 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Pietonul lovit de mașină, la ieșire din Porumbacu de Jos A MURIT! A pierdut mult sânge!

Știri din Județ

Publicitate

Un pieton a murit după ce a fost lovit de o mașină, în această seară, de o mașină. Bărbatul traversa neregulamentar pe DN1, la ieșire din localitatea sibiană Porumbacu de Jos, pe sensul Avrig – Sibiu. În urma impactului, bărbatul a fost grav rănit la cap, pierzând foarte mult sânge.


Conform informațiilor Sibiu Independent, bărbatul rănit are aproximativ 41 de ani și este în stop cardio-respirator, medicii începând manevrele de resuscitare. Șoferul mașinii înmatriculate în străinătate are 47 de ani și este din județul Vrancea. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a suferit pagube însemnate la capotă și parbriz.

În urma aplicării manevrelor de resuscitare, în ciuda eforturilor depuse, bărbatul în vârstă de 41 de ani nu a răspuns manevrelor, medicul prezent la fața locului declarând decesul acestuia.

TRAFICUL RUTIER ESTE BLOCAT TOTAL!

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic intervin de urgență pe pe DN 1 la intrarea în localitatea Porumbacu de Jos pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat care a fost lovit de un autoturism. Bărbatul este în stop cardio-respirator, echipajele medicale aplică în aceste momente manevrele de resuscitare.” anunță purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Slt. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă