spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Deputat Bogdan Trif, Președintele PSD Sibiu: „Suntem tot timpul la dispoziția cetățenilor!” (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Educația reprezintă una dintre prioritățile primarului din Poiana Sibiului. La solicitarea primarului Adrian Iovi, am vizitat, la finalul săptămânii trecute, școala din Poiana Sibiului, împreună cu inspectorul școlar general Marius Novac.

”Mă bucură faptul că domnul deputat Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu, dar și inspectorul școlar general Marius Novac, au răspuns invitației noastre. Împreună, am reușit să identificăm o sursă de finanțare pentru ca toaletele să fie amplasate în interiorul școlii, iar în locul clădirii  în care sunt acestea acum vom construi o bază sportivă. De astăzi, am început întocmirea documentației necesare aprobării acestui proiect, pe care o vom transmite instituțiilor competente”, spune primarul Adrian Iovi.

”Este o școală modernă, cu copii inteligenți și cu dascăli devotați. Este important faptul că primarul comunei acordă o atenție deosebită asigurării condițiilor optime desfășurării procesului de învățământ”, spune inspectorul școlar general Marius Novac.

Am inspectat, împreună cu primarul, și șantierul deschis pentru modernizarea Căminului Cultural, unde lucrările se realizează din fonduri europene. Este un proiect grandios, pe măsura așteptărilor și dorinței poienarilor, construcția urmând să fie unul dintre cele mai moderne cămine culturale din țară.

Îl felicit pe primarul Adrian Iovi pentru implicare și pentru toate lucrurile pe care le realizează în comună! Am fost și voi merge la toate primăriile care ne solicită sprijinul, indiferent de culoarea politică a primarului, pentru a găsi soluții de finanțare a proiectelor care vin în sprijinul comunității.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă