spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Voluntarii Echipei Galbene le-au dăruit elevilor surprize plăcute: i-au dus la cinema și au petrecut timp de calitate împreună

Știri din Județ

Publicitate

Acțiunile de binefacere continuă. Voluntarii Echipei Galbene au făcut duminică o surpriză plăcută unui grup de elevi din Boița – i-au dus la Cinema, au vizionat împreună filmul de animațe ,,Dorința”, iar după film, aceștia au petrecut timp de calitate împreună. Primarul comunei Boița, Nicolae Cocoș, i-a însoțit pe aceștia pe tot parcursul zilei.


„Duminică a fost despre cinema. Echipa Galbenă ,a ales să petreacă această dumincă într-un mod foarte plăcut, alături de un grup de elevi din Boița. Însoțiți de domnul primar Nicolae Cocoș, o prezență constantă în echipa noastră, copiii au putut viziona, la propunerea voluntarilor noștri, filmul de animațe ,,Dorința.”

Filmul este o comedie muzicală care ne invită pe toți în regatul magic Rosas unde Asha, o idealistă isteață, își pune o dorință atât de puternică, încât îi este îndeplinită de o forță cosmică, o mică minge de energie numită Star. Asha și Star îl înfruntă pe suveranul din Rosas, Regele Magnifico, cu scopul de a-și salva comunitatea și pentru a dovedi că, atunci când voința unui om curajos se unește cu magia stelelor, se pot întâmpla lucruri extraordinare.

Iată că în acea zi, dorința noastră de a petrece câteva ore minunate în compania prietenilor noștri s-a unit cu magia stelelor și am reușit un lucru minunat. Astfel de acțiuni de socializare sunt binevenite. Ele ne permit să ne reamintim de copilărie și să legăm prietenii.

După film ne-am relaxat la un suc și un meniu cu hamburger , am povestit, am glumit și ne-am promis că ne vom revedea din nou.

Și pentru că am fost interesati să aflăm dacă le-a plăcut cu noi, fiecare copil a primit câte un bilețel, pe care au fost rugați să scrie cum s-au simțit și dacă mai doresc să participe la astfel de acțiuni. Răspunsurile lor ne-au umplut ochii de lacrimi și ne-inima de mulțumire. Ne vom reîntâlni cât de curând!” – au transmis reprentanții Echipei Galbene pe pagina lor de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă