spot_img
13.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Holograf concertează la Sibiu de Ziua Internațională a Femeii

Știri din Județ

Publicitate

Vineri, 8 martie 2024, de Ziua Internațională a Femeii, Holograf va susține un concert la Centrul Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu. Evenimentul face parte din turneul național „Cele mai frumoase”. Publicul este invitat să se lase cuprins de farmecul melodiilor nemuritoare și de o memorabilă atmosferă live.

Publicitate

Trupa Holograf revine în lumina reflectoarelor, acolo unde sunetul devine poveste, cu inima deschisă către cele mai frumoase momente, trăiri și melodii.

Bilete concert Holograf la Sibiu AICI

Info acces:

  • Toți participanții la spectacol cu vârsta peste 7 ani trebuie să dețină un bilet de acces. Copiii cu vârsta sub 7 ani care beneficiază de gratuitate nu trebuie să ocupe un loc (scaun) în sală.
  • După începerea concertului, locurile afișate pe bilet nu mai pot fi garantate. Sunteți rugați să veniți din timp la eveniment pentru a nu îi deranja pe ceilalți spectatori.
  • Din motive independente de voința organizatorilor, anumite detalii legate de eveniment pot suferi modificări (ora, locație). Aceștia vor anunța eventualele schimbări și vă mulțumesc pentru înțelegere.

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock ce o definește. Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Asigură-ți locul acum și hai sa scriem împreună un nou capitol in povestea trupei Holograf!” – transmit organizatorii

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ