spot_img
8.6 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

„Rambo” de România! Se recomanda din trupele speciale și oprea șoferi în trafic

Știri din Județ

Publicitate

Un arădean are mari probleme cu legea după ce a oprit mai mulți șoferi în trafic. Cele mai multe fapte s-au produs în municipiul Alba Iulia. Astfel, falsul „agent secret” a fost reținut iar locuințele i-au fost percheziționate.

Publicitate

Tânărul în vârstă de 25 de ani este acuzat de săvârșirea infracțiunii de uzurparea de calități oficiale. Din cercetări a reieșit că, în seara de 27 decembrie 2023, în timp ce se afla în municipiul Alba Iulia, persoana cercetată, folosindu-se de o calitate oficială nereală, ar fi oprit un autoturism și i-ar fi transmis conducătorului auto recomandări privind circulația pe drumurile publice, raportate la o presupusă abatere rutieră săvârșită de acesta.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicat în vederea indisponibilizării stații de emisie-recepție, veste antiglonț, arme de tip airsoft nesupuse autorizării, legitimații, precum și alte documente care au legătură cu activitatea infracțională.

Față de tânărul de 25 de ani, din municipiul Arad, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi, 1 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer