spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Gest inuman! Un șofer sibian și-a abandonat prietenii răniți grav

Știri din Județ

Publicitate

Gest de neînțeles după ce un șofer sibian a intrat cu mașina într-un copac de pe strada Salcâmilor din municipiul Sibiu. A abandonat mașina chiar dacă în aceasta se aflau două victime rănite grav.


Conform polițiștilor rutieri sibieni, aseară, în jurul orei 23:30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Salcâmilor din municipiul Sibiu, tânărul a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac. Imediat după producerea evenimentului, șoferul a abandonat autoturismul și a părăsit locul faptei.

În autoturism se aflau doi pasageri, o tânără în vârstă de 18 ani, din județul Vâlcea și care a suferit un traumatism forte coloană vertebrală, traumatism cranio- facial și traumatism de membrul inferior și un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Sibiu și care a suferit un traumatism cranian cu hematom frontal și traumatism membrul superior.

Șoferul a fost identificat în scurt timp de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu în zona străzii Hermannn Oberth, din municipiu. Acesta nu consumase droguri sau alcool. În urma verificărilor efectuate de către polițiști a rezultat că șoferul nu deține dreptul de a conduce autovehicule, iar autoturismul condus este neînmatriculat.

În urma investigațiilor, s-a constatat că tânărul ar fi sustras plăcuțele cu număr de înmatriculare de pe un alt autoturism parcat pe strada Gării din municipiul Sibiu și le-ar fi montat ulterior pe mașina condusă în momentul producerii accidentului.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore.

„SAJ SIBIU a intervenit ieri în jurul orelor 23: 30,cu două echipaje ,unul cu medic și unul de tip B (asistent medical),la un accident rutier produs în Sibiu pe str Salcamilor. Un autoturism a lovit un copac,iar în urma accidentului au fost rănite două persoane ,fată de 18 ani și bărbat 21 de ani. Fata a suferit un traumatism forte coloana vertebrala ,traumatism cranio- facial si traumatism membrul inferior.
Barbatul a suferit un traumatism cranian cu hematom frontal și traumatism membrul superior.Victimele au fost transportate la UPU SIBIU.”
transmite SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă