21.2 C
Sibiu
joi, 18 iulie, 2024

A fost aprobat bugetul local al municipiului Mediaș

Știri din Județ

Marți, 6 februarie 2024, consilierii locali medieșeni au aprobat bugetul local al municipiului Mediaș, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local, desfășurate în Sala Mare de Ședințe, cu începere de la ora 16:00. De asemenea, conform prevederilor legale, a fost organizată, în data de 23 ianuarie 2024 și o dezbatere publică a proiectului bugetului local aferent anului curent.


Pentru anul 2024, bugetul local de venituri și cheltuieli al municipiului Mediaș este în valoare de 357.945,99 mii lei.

Întregul buget al municipiului Mediaș va putea fi consultat pe site-ul municipalității – www.primariamedias.ro, accesând secțiunea Informații Publice – Informații financiare – Buget – Buget Aprobat 2024.

„Aprobarea bugetului pe anul 2024, asigură, în opinia mea, buna funcționare a tuturor serviciilor și a societăților comerciale înființate de către Consiliul Local. Astfel, vom continua în acest an programele de investiții începute în anii anteriori, dar în același timp vom începe și investiții noi. Fac precizarea că peste 70 la sută din bgetul orașului este îndreptat spre capitolul investiții, reparații și lucrări de reparații. Așa cum am promis, atât persoanele vârstnice cât și elevii vor beneficia de gratuități pe mijloacele de transport ale societății Meditur. Am alocat fonduri pentru susținerea activității Spitalului Municipal, a instituțiilor de învățământ și nu în ultimul rând pentru a susține activitățile sportive și culturale pe parcursul întregului an. Profit de ocazie pentru a le mulțumi consilierilor Partidului Național Liberal pentru că au votat proiectul de buget local pe care l-am propus pentru anul 2024“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri