spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Polițiștul local lovit de o mașină la Cisnădie a fost operat. Este în continuare în stare gravă

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștul local lovit și rănit de o mașină, aseară, în timp ce dirija traficul în zonă unei lucrări, este în continuare în stare gravă la spital.


Conform surselor Sibiu Independent, polițistul local se numește Radu Trihenea și este și voluntar la Salvamont Cisnădie. În urma impactului violent cu mașina, acesta a suferit numeroase traumatisme, printre care traumatism cranio-cerebral major, fracturi costale și craniene, hematom subdural și hemotorax.

Radu este căsătorit și are doi copii. Conform colegiilor de la Salvamont, acesta era un om deosebit, cu peste 10 ani de experiență.

FOTO PROFIL FACEBOOK

„La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost adus un bărbat în vârstă de 38 de ani, cu numeroase traumatisme, printre care traumatism cranio-cerebral major, fracturi costale și craniene, hematom subdural și hemotorax. Pacientul a fost internat pe secția Neurochirurgie, a fost operat de urgență, iar la momentul acesta se află la Anestezie și Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă.” transmit reprezentanții Spitalului Județean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă