spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Accident grav în Cisnădie. Polițist local lovit și rănit de o mașină

Știri din Județ

Publicitate

Un accident de circulație s-a produs în această seară, la intrare în localitatea Cisnădie, dinspre municipiul Sibiu.


Conform primelor date, din cauza precipitațiilor abundente, carosabilul a fost inundat, la fața locului fiind prezent un buldoexcavator care lucra la remedierea situației. Intervenția era presemnalizată de către un echipaj de Poliție Locală Cisnădie. Din neatenție și din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, un șofer a derapat și a pătruns pe trotuar, unde ar fi accidentat un polițist local, rănindu-l grav.

Momentan, traficul este blocat total.

IPJ SIBIU confirmă evenimentul rutier. Conform polițiștilor rutieri sibieni, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cisnădie spre Sibiu, un bărbat în vârstă 55 de ani, cetățean străin, a pierdut controlul direcției de deplasare, a virat brusc stânga și a lovit un agent de poliție din cadrul Poliției Locale Cisnădie care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe carosabil, zonă totodată balizată și semnalizată corespunzător.

Conform ISU SIBIU, polițistul local are 37 de ani și a fost găsit în stare de inconștiență, fiind grav rănit. Bărbatul a fost intubat și transportat de urgență la UPU Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă