spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Truse de instrumentar pentru Secția Clinică Chirurgie I a Spitalului Județean Sibiu, cumpărate cu 70.000 de lei proveniți din donații

Știri din Județ

Publicitate

Compartimentul de Chirurgie Toracică și Esofagiană din cadrul Secției Clinice Chirurgie I al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost recent beneficiarul unei donații în valoare de 70.000 de lei, bani strânși cu ajutorul fundației „Inimă pentru Sibiu”.


Prin sponsorizarea obținută, au fost achiziționate o trusă pentru chirurgie toracică deschisă, o trusă pentru rezecții osoase toracice (rezecții complexe de perete toracic) și instrumente destinate chirurgiei toracice video-asistate (CTVA).

„Colectivul Compartimentului de Chirurgie Toracică și Esofagiană din cadrul Secției Clinice Chirurgie I al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, condus de conf. Dr. Ovidiu Dorin Bardac, dorește să mulțumească pe această cale Fundației Inimă pentru Sibiu, reprezentată prin președintele d-na econ. Codruța Notar, cât și sponsorilor, pentru donațiile care au făcut posibilă achiziționarea a două truse de instrumentar pentru chirurgie toracică, esențiale în activitatea compartimentului”, transmite conf. Dr. Ovidiu Dorin Bardac.

Firmele care au contribuit la această sponsorizare sunt Greiner Packaging SRL, Top SRL, Rox Iuli SRL, Aquanya SRL, PC Roots Production SRL, Led Box SRL, Fiduciar Capital IFN SA, Concordia Capital IFN SA, EU Swespedition SRL și CT7 Intermed SRL.

Valoarea totală a sponsorizării a fost de 70.000 de lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă