spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu a revenit în băncile școlii la care a învățat

Știri din Județ

Publicitate

Ziua Națională a Lecturii l-a readus pe președintele PNL Sibiu, Adrian Bibu, în băncile Școlii Gimnaziale „I.L. Caragiale”. Bibu a răspuns astfel invitației Bibliotecii Județene „Astra” de a le citi elevilor, în cadrul unui eveniment care promovează lectura și cartea.


„Am cunoscut elevii clasei a VIII-a, profil Germană, alături de care am citit despre exploratorii din Antarctica, în volumul lui Alexandru Marinescu „O expediție numită Belgica”, împărtășindu-le în același timp experiența pe care, recent,  care am avut-o în acest colț de lume. Am continuat cu „Marile călătorii ale exploratorilor”, concluzionând că întotdeauna au existat oameni dornici să-și depășească limitele și să contribuie la o mai bună cunoaștere a lumii în care trăim”, a postat Adrian Bibu pe pagina sa de socializare.

În sala de clasă s-a aflat și Dana Andrei, absolventă a Școlii Gimnaziale „I.L. Caragiale”, în prezent profesoară de Limba Română la această școală, și care a învățat să scrie și să citească în clasa doamnei învățătoare Grădinaru, același dascăl pe care l-a avut și Adrian Bibu.

„Tuturor le mulțumesc încă o dată pentru minunata oră petrecută în sala de clasă, spunându-le din nou că dorința de cunoaștere este cea mai bună cale de a-ți descoperi limitele dar și locul în care te afli sau cel spre care te îndrepți”, a mai scris în postarea sa președintele PNL Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă