spot_img
16.8 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Primarul Gheorghe Huja, despre stadiul lucrărilor din Cisnădie

Știri din Județ

Publicitate

Primarul oras̗ului Cisnădie, Gheorghe Huja informează locuitorii despre stadiul lucrărilor de de apă-canal s̗i de modernizare a străzilor din oras̗. Redăm mai jos mesajul primarului postat pe pagina sa de Facebook:

Publicitate

Dragi concetăt̗eni,

As̗a cum am promis, revin cu o informare legată de lucrările de apă-canal s̗i de modernizare a străzilor din oras̗ul nostru. Mult̗i încă mă întrebat̗i când ne întâlnim pe stradă ce se întamplă cu anumite străzi din Cisnădie.

➡️Strada Magurii se află în plin proces de reabilitare din toate punctele de vedere, iar ultimele noutăt̗i sunt:

  • Apa-canal: în punctele de intersect̗ie ale străzii Măgurii cu alte străzi principale acum se realizează cămine de vane echipate cu fitinguri s̗i armături care permit un management mai bun al ret̗elei de apă, astfel încât în cazul în care sunt necesare intervent̗ii pe strada principlă (Măgurii) sau pe cele secundare, alimentarea cu apă să fie oprită numai pe zona pe care se intervine. Fără aceste cămine, în cazul unei intervent̗ii, apa ar trebui oprită pe o arie mult mai extinsă, lucru care nu se va mai întâmpla în viitor.
  • Asfaltare: imediat dupa finalizarea lucrărilor de apă-canal vom interveni pentru asflatarea străzii.
  • Iluminat: aici am finalizat lucrările s̗i s-au montat stâlpi noi cu iluminat led s̗i telegestiune.
    Pâna la finalul primăverii, strada Magurii va fi una dintre cele mai frumoase strazi din Cisnadie, cu asfalt nou, zone verzi, iluminat modern, ret̗ea electrică nouă s̗i fără cabluri aeriene.

➡️Strada Selimbarului:

  • Apa-canal: se finalizeaza brans̗amentele s̗i se tasează.
  • Asfaltare: după finalizarea lucrarilor de apă-canal s̗i imediat după deschiderea stat̗iilor de asfalt, aici vom interveni prima data cu covor asfaltic.
  • Iluminat: pentru a finaliza mai repede modernizarea străzii S̗elimbărului, am montat deja stâlpi noi de iluminat. Vom introduce în subteran toate cablurile aeriene inestetice. Tot̗i locuitorii de pe strada S̗elimbărului vor beneficia de ret̗ea electrică nouă care va fi legată la tabloul din curtea fiecăruia. Imediat după finalizarea lucrărilor de apă-canal vom avea o strada cu asfalt nou, iluminat nou s̗i fără cabluri aeriene pe stâlpi.

➡️Strazile Unirii-Targului-Uzinei:

  • Apa-canal: din 4 martie 2024 se va interveni pe acest tronson pentru reabilitarea conductei de apă.
  • Asfaltare: în acelas̗i timp cu lucrările de apă-canal vom interveni pentru crearea unui sens giratoriu la intersect̗ia străzilor Unirii-Târgului-Uzinei, după care vom turna un nou covor asfaltic.

Sunt cons̗tient de efortul s̗i răbdarea dumneavoastră în această perioadă s̗i vă mult̗umesc pentru înt̗elegere, dar trebuie să s̗tit̗i că aceste lucrări se fac o data la câtiva zeci de ani, iar cu put̗ină răbdare acum, vom avea un oras̗ s̗i mai frumos s̗i modern.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare