spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

S-a deschis al doilea KFC Drive Thru din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

KFC a anunțat într-un comunicat de presă deschiderea celui de-al doilea ”Drive-Thru” din oraș, o investiție de aproximativ un milion de euro. KFC DT Prima Shopping este situat pe Calea Șurii Mari nr. 39 și are o suprafață de 350 mp, care rezultă într-o capacitate de 64 de locuri în interior și 32 de locuri pe terasă. Restaurantul are un program de funcționare 24/7.


Sphera Franchise Group își consolidează poziția de lider al industriei restaurantelor cu servire rapidă din România prin deschiderea celei de-a patra unități KFC în municipiul Sibiu și totodată a doua de tip Drive Thru. Prima investiție a anului 2024 în rețeaua de restaurante KFC este de aproximativ 1 milion de euro. 

„Începem anul cu inaugurarea unei noi unități KFC Drive-Thru într-un oraș important pentru strategia noastră de acoperire la nivel național. Este un moment semnificativ în evoluția noastră și în istoria orașului, având în vedere că primul restaurant KFC Drive Thru din România a fost deschis chiar în Sibiu, în anul 2009. De atunci, am ajuns la 29 de unități de acest tip, în orașe din toată țara”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.  

KFC DT Prima Shopping este situat pe Calea Șurii Mari nr. 39 și are o suprafață de 350 mp, care rezultă într-o capacitate de 64 de locuri în interior și 32 de locuri pe terasă. Restaurantul are un program de funcționare 24/7.

Designul și infrastructura noului restaurant reflectă cele mai recente tendințe din sectorul QSR, cu dotări tehnologice precum meniuri digitale și kiosk-uri care optimizează procesul de comandă. De asemenea, un sistem special în zona caselor de marcat oferă vizibilitate asupra pregătirii comenzilor și facilitează separarea eficientă a zonelor de plasare și preluare.

În plus, clienții beneficiază de sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare și de avantajele specifice unităților multi-channel: posibilitatea de a servi produsele în incinta restaurantului, prin opțiunea take-away sau prin intermediul liniei de Drive Thru, plasând comanda direct din mașină.

Odată cu deschiderea noului restaurant KFC, comunitatea locală dispune de 50 de locuri de muncă noi, într-un mediu dinamic, care încurajează evoluția și performanța. Angajații beneficiază de un salariu net de 3.100 de lei începând cu a treia lună de colaborare, care include atât salariul de bază, cât și tichetele de masă și diverse bonusuri și prime conform politicii de remunerare a KFC. De asemenea, pentru a sprijini dezvoltarea personală și profesională a angajaților, aceștia primesc acces gratuit la o platformă online cu multiple cursuri de formare, acoperind o gamă largă de aptitudini și interese.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din România, deținând companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România și KFC în Chişinău, Republica Moldova, și în anumite zone din Italia. Grupul deține peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are aproximativ 5.000 de angajați. Sphera Franchise Group este listată pe Bursa de Valori București din 2017, sub simbolul SFG, fiind singura companie din HoReCa inclusă în indicele principal BET, precum și în FTSE Global Microcap și în MSCI Frontier Markets Small Cap.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului