spot_img
10.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Ruben Fonseca aduce bucuria pe Municipal în minutul 88

Știri din Județ

Publicitate

Cu o zi înainte să împlinească 24 de ani, portughezul Ruben Fonseca a reușit să-și facă un cadou și a marcat la doar trei minute după ce a intrat pe teren în locul lui Paraschiv.

Publicitate

Antrenorul Marius Măldărășanu s-a dovedit inspirat pe finalul unui meci mai puțin spectaculos și a făcut schimbarea perfectă. În minutul 85, l-a scos de pe teren pe Daniel Paraschiv, singurul jucător de la care cei peste 4.000 de oameni prezenți la meci mai așteptau un moment decisiv pentru obținerea celor trei puncte și l-a introdus pe Fonseca.

Acesta a marcat cu o lovitură de cap, din interiorul careului, după o centrare venită de la Opruț. Victoria păstrează echipa sibiană în lupta pentru play-off.

După victoria de vineri seara, FC Hermanstadt a urcat provizoriu pe locul șase, cu 37 de puncte. Cel puțin până la finalul rundei a 27-a, echipa sibiană rămâne între primele șase echipe din Superligă.

Meciul de vineri seara nu a fost bogat în ocazii de poartă. Gazdele au încercat să puncteze, dar aparițiile în fața porții adverse au fost sporadice. A fost nevoie de faza din minutul 88 pentru ca formația sibiană să rămână cu șanșe reale în lupta pentru play-off.

Gabi Iancu supărat pe publicul de pe municipal

La finalul jocului, jucătorul sibienilor, Gabi Iancu, a fost supărat pe publicul prezent în tribunele stadionului Municipal. De altfel, acesta a avut o ieșire nervoasă încă de la golul victoriei marcat de Fonseca, primind un cartonaș galben din partea centralului piteștean, Cătălin Popa. „Astăzi a fost legea compensației, cum zice Mister. Am pierdut și noi multe meciuri pe final. Sunt 3 puncte senzaționale. Mai sunt 3 jocuri din sezonul regulat. Mergem la Dinamo să câștigăm. Până să dăm gol nu prea s-a auzit  «Sibiu» din tribune. Mai sare mingea, terenul a fost foarte rău. Dacă am fi fost atât de buni și câștigam toate meciurile, probabil eram la FCSB și ne băteam la titlu. Ar trebui să ne încurajeze mai mult cei care vin la stadion. La fel și acasă, cu mesajele de pe Instagram sau din alte părți”, a spus Gabriel Iancu la „Sport Report” de la Orange Sport.

Pentru FC Hermanstadt urmează meciul de marți seara din capitală. De la ora 18.30, pe stadionul Arcul de Triumf, echipa pregătită de Marius Măldărășanu va întâlni Dinamo București. Va fi o partidă dificilă în fața unei echipe care a pierdut vineri seara, 0-4, la CFR Cluj. Totuși, Dinamo a dovedit în 2024, că este în revenire de formă, după victoriile obținute la Constanța, cu campioana Farul, dar și pe teren propriu cu Oțelul Galați.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!