spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

SOMA Sibiu: „De ce atâta ură față de natură” – campanie de conștientizare la Shopping City Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

SOMA, furnizorul principal de servicii de colectare și transport deșeuri de pe raza județului Sibiu a lansat în primăvara acestui an o nouă campanie de conștientizare menită să atragă atenția asupra problemei deșeurilor care ajung în mediul înconjurător. Sub sloganul „De ce atâta ură față de natură?”, campania își propune să sensibilizeze comunitatea cu privire la impactul negativ al poluării asupra habitatului natural al animalelor.


Reprezentanții SOMA și ADI ECO Sibiu, împreună cu Super-eroii colectării selective au demarat în acest sens o primă acțiune în cadrul Shopping City Sibiu, unde au împărțit pliante pentru cei mari și cadouri pentru cei mici, cu scopul de a încuraja practicile de colectare separată a deșeurilor.

„Câteva sute de sibieni au aflat miercuri seară despre campania Soma: ”De ce atâta ură față de natură”.

Super-eroii colectării selective s-au distrat la Shopping City, unde au împărțit pliante pentru cei mai mari și cadouri pentru cei mici. Reacțiile pozitive ale celor cu care am intrat în contact ne îndeamnă să mergem mai departe. Toată lumea este de acord că în râurile și pe câmpurile din jurul Sibiului sunt prea multe gunoaie aruncate și trebuie să luăm atitudine.” – au transmis reprezentanții SOMA Sibiu pe pagina de Facebook.

Campania continuă sâmbătă la Promenada Mall, unde super-eroii vă dau întâlnire de la ora 15:00.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă