spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Plimbare cu căruța și drumeție pentru cei mici în jurul satelor din Munții Cindrel

Știri din Județ

Publicitate

Echipa Anii Drumeției organizează sâmbătă, 2 martie 2024, o drumeție pentru cei mici, în jurul satelor din Munții Cindrel.

Publicitate

BILETE AICI

Dragi drumeți,


Vă așteptăm să participați alături de cei mici într-o călătorie frumoasă în jurul satelor pastorale din Munții Cindrel, unde vom învăța povești frumoase, ne vom bucura de peisaje minunate și de aerul curat de la munte!

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?

Sâmbătă, 02.03.2024 la ora 08:40, din parcarea din fața Pensiunii “Dumbrava Sibiului” și a Hotelului Hilton.
Ne vom grupa pe mașinile personale și vom porni spre satul Rășinari.

INFORMAȚII TRASEU

Nivelul acestui traseu este ușor, dar necesită rezistență fizică din partea copilului dumneavoastră, mai ales dacă acesta a împlinit doar 3 ani.
Diferența de nivel : 300 m
Durata: Vom începe urcarea din satul Rășinari pentru aproximativ 1:30 h, apoi ne vom îndrepta spre satul Sibiel, unde vom fi întâmpinați de 2 căruțe, iar acestea ne vor plimba până la locul de unde vom începe cea de-a două parte a drumeției, care va dura aproximativ 1:30 h. Aici ne vom bucura impreuna de un mic picnic cu fructe.
În Sibiel familiile cu copii mai mici se pot retrage la ce ora doresc.
La sfârșitul programului, ghidul poate face o prezentare a Muzeului Icoanelor pe Sticlă din Sibiel.
Iar apoi ne vom întoarcere spre casă aproximativ la ora 14:30 –15:00, în funcție de preferințe.

ECHIPAMENT NECESAR

tricouri, pantaloni și șosete de schimb, bocanci de munte cu glezna înaltă, pelerină de ploaie, bețe de hiking (recomandat), colțari, parazăpezi, pantaloni, căciulă, mănuși, lanternă, fluier, sticlă cu apă min 1 litru, fluier, mâncare, batoane.

COSTURI

70 lei/ adult participarea la drumeție
20 lei/ copil
Limita de vârstă 3 – 6 ani. Se pot face și excepțîi de la caz la caz.

Opțional:
Costul căruței se va împărți la nr. de participanți. Max 10 pers – 100 lei.
Intrare în muzeu 15 lei adult și 5 lei copil. – separat și opțional.

GHID

Nicoleta Ocneriu – ghid montan

Notă:

– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.

———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)