spot_img
5.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

ACS Mediaș face un nou transfer. Fundașul Vodă a semnat cu formația sibiană

Știri din Județ

Publicitate

Echipa ACS Mediaș a anunțat aducerea în lot a unui nou jucător. Alexandru Ionuț Vodă, în vârstă de 25 de ani, este născut la Craiova, pe data de 22 iulie 1998. Acesta evoluează pe postul de fundaș dreapta.

Publicitate

Jucătorul a mai trecut pe la echipe importante cum ar fi Pandurii Târgu Jiu, FC Hermannstadt, Club Sportiv Comunal Șelimbăr și FC „U” Craiova.

„Am venit la Medias pentru ca este un proiect de viitor, un proiect frumos și pentru că îmi plac provocările. Obiectivul meu personal este să fiu sănătos, iar pe plan profesional vreau să joc cât mai mult, să-mi ajut echipa să acumuleze cât mai mult puncte pentru a ne realiza obiectivul final. Pe această cale îi salut pe suporteri, sper să ne susțină în număr cât mai mare la stadion și să ne bucurăm de fotbal împreună”, a declarat jucătorul sosit la Mediaș. Vodă va juca în tricoul medieșenilor în amicalul de mâine. Sâmbătă, 2 martie 2024, de la ora 13.00, pe stadionul 8 Mai, terenul 2 Gaz Metan, ACS Mediaș se va duela cu CSM Deva, liderul seriei a șaptea din liga a treia.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer