spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Raluca Turcan a vizitat șantierul noii grădinițe cu program prelungit, din Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

Ministrul Culturii și Liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, alături de primarul comunei Șelimăr, Marius Grecu, au vizitat șantierul noii grădinițe cu program prelungit, din Șelimbăr, un proiect finanțat cu 6,5 milioane de lei de la bugetul local.


„Comuna Șelimbăr este un loc în care regăsesc evoluție cu fiecare vizită. De această dată, am vizitat șantierul noii grădinițe cu program prelungit, un proiect finanțat cu 6,5 milioane de lei de la bugetul local, în care vor fi îngrijiți 150 de copii, începând cu toamna acestui an.

Am vizitat, de asemenea, și șantierul noii baze sportive de tip 2, cu teren multifuncțional, proiect în valoare de 8 milioane de lei, finanțat prin Compania Națională de Investiții.

Locuitorii din Șelimbăr au multe motive pentru care pot fi mândri de administrația publică locală, condusă de primarul Marius Grecu, un om cu o viziune și determinare demne de toată aprecierea, pentru care proiectele de investiții și dezvoltare ale comunității reprezintă o prioritate”, a transmis Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă