spot_img
15.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Spectacolul fenomen  „Meșterul Manole – Opera Rock” ajunge la Sibiu în luna aprilie

Știri din Județ

Publicitate

Spectacolul fenomen  „Meșterul Manole – Opera Rock” în concert ajunge la Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu în luna aprilie.


Producţia Teatrului Naţional de Operetă şi Musical ”Ion Dacian” se joacă cu casa închisă în Bucureşti, de la premiera ce a avut loc pe 14 ianuarie, iar biletele sunt epuizate în avans până în luna aprilie.

Până în prezent, spectacolul a avut deja 6 reprezentaţii sold-out, potrivit ultima-ora.ro


„Meșterul Manole – Opera Rock” este o experiență captivantă care aduce în lumina reflectoarelor unul dintre cele mai fascinante mituri ale culturii românești. Cu o interpretare modernă și puternică, acest spectacol-concert combină muzica rock vibrantă cu povestea tragică a lui Manole, construind un univers emoționant și captivant pentru public. Prin intermediul unei partituri muzicale puternice și a unei distribuții talentate, spectacolul își propune să treacă dincolo de limitele timpului și să aducă în prezent povestea universală a unui erou încercat de contradictoriile lumii sale. Cu scene dramatice, momente intense și o muzică care îmbină elemente contemporane cu influențe din folclorul românesc, “Meșterul Manole – Opera rock” surprinde esența trăirilor umane profunde și a luptei interioare a personajelor. Această producție reprezintă o călătorie emoțională și sonoră într-un univers mitic, în care sacrificiul și pasiunea pentru creație se întâlnesc într-un tablou fascinant.

Sursa foto: ultima-ora.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă