spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Măgura Cisnădie a pus în vânzare bilete pentru meciul cu CS Gloria Bistrița

Știri din Județ

Publicitate

După o lungă pauză prilejuită de meciurile de calificare ale echipei naționale de handbal feminin, Liga Florilor MOL se reia la finalul acestei săptămâni. Măgura Cisnădie va juca pe teren propriu cu CS Gloria Bistrița.

Publicitate

Liga Florilor se reia după ce echipa națională a României a reușit să se califice la Campionatul European. CS Măgura Cisnădie va întâlni chiar de Ziua Femeii pe CS Gloria Bistrița. Partida va avea loc de la ora 17.30 la Sala Polivalentă Măgura Cisnădie.

Biletele s-au pus in vânzare la casieria Primăriei Cisnadie, dar pot fi achiziționate și în ziua jocului, la Sala Polivalentă, începând cu ora 15.30.

Prețul biletelor este următorul:

– Tribune 15 lei

– Peluze 10 lei

Măgura Cisnădie va avea o misiune foarte grea în fața formației pregătite chiar de selecționerul României, Florentin Pera. Gloria Bistrița se află pe locul trei în Liga Florilor MOL, la egalitate de puncte, 42, cu Rapid. Bistrița este în luptă cu Rapid pentru un loc de Liga Campionilor, prilej pentru suporterii care vor veni la meciul de vineri să vadă la lucru una dintre echipele puternice ale campionatului. Măgura Cisnădie ocupă locul opt cu 18 puncte și speră să ofere una dintre surprizele sezonului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)