spot_img
15.7 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Prim-procurorul Dancu Bogdan, „no comment” în cazul polițistului local lovit de o mașină la Cisnădie

Știri din Județ

Publicitate

Prim-procurorul Dancu Bogdan, a fost întrebat de către jurnaliștii Sibiu Independent despre modul de instrumentare a dosarului în cazul polițistului local lovit de o mașină la Cisnădie.


În urma dezvăluirilor în exclusivitate ale ziarului Sibiu Independent, prin care atrăgeam atenția asupra unei posibile fapte premeditate comise de către șoferul străin, opinia publică s-a arătat îngrijorată și revoltată de faptul că acesta a fost lăsat în libertate. Procurorul de caz, deși ar fi avut la dosar informații cu privire la alte fapte penale comise pe teritoriul Germaniei, în care au fost implicați tot polițiști, l-ar fi lăsat liber pe șofer. Mai mult, acesta nu i-ar fi fost interzisă părăsirea țării. Conform ultimelor date, șoferul vinovat de accident ar fi fugit deja în Germania.

Întrebat cum analizează cursul anchetei, prim-procurorul Dancu Bogdan a spus că nu are competențe de analizarea a metodelor de anchetare din dosarul instrumentat de procuror. Șoferul nu a primit nicio interdicție deoarece a fost strict decizia indiscutabilă a procurorului de caz.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă