spot_img
8.6 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

EXCLUSIV: Accident sau gest premeditat?! Noi detalii șocante!

Știri din Județ

Publicitate

Jurnaliștii Sibiu Independent încearcă de mai bine de o săptămână, să confirme anumite informații șocante apărute vizavi de cazul polițistului lovit de o mașină, lângă Cisnădie.

Publicitate

Am făcut solicitări la Poliție, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, dar și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu. Ne-am lovit însă de pasarea responsabilității sau chiar tăcere. Poliția nu poate să ne ofere public istoricul șoferului iar Parchetul Tribunalului Sibiu nu are despre acest caz nici un dosar în lucru. Totuși ne-a redirecționat celuilalt Parchet, al Judecătoriei , care încă nu a răspuns solicitării Sibiu Independent.

Mai exact, sursele Sibiu Independent ne-au furnizat o serie de informații cu privire la șoferul implicat în tragicul accident de circulație de la Cisnădie. Șoferul care l-a lovit și rănit grav pe polițistul local Radu Trihenea și-ar fi premeditat gestul. Imediat după accident, Poliția Sibiu a primit informații din partea INTERPOL, cu privire la presupuse fapte penale săvârșite asupra unor polițiști germani. Mai exact, șoferul în cauză, acum 2-3 ani ar fi contactat telefonic autoritățile germane și ar fi recunoscut anumite fapte fizice și amenințări îndreptate spre „Polizei”. Se pare că acesta ar avea o antipatie îndreptată spre forțele de ordine. În Germania, dosarul este în lucru iar mărturia telefonică a bărbatului este verificată.

Conform surselor noastre, autoritățile germane au transmis prin intermediul INTERPOL, faptul că „nu-l vor momentan” pe suspect, pentru că faptele cercetare în România sunt din culpă, și ar avea întâietate. Aceleași surse ne-au indicat faptul că, dinamica accidentului cercetată de polițiștii sibieni ar duce spre o intenție a șoferului, nu a unei derapări necontrolate. Dar cine și când o să lămurească opinia publică?!

Oameni din anturajul șoferului confirmă problemele cu autoritățile germane, dar și ipoteza unei fapte premeditate.

Apropiații șoferului au declarat pentru Sibiu Independent, sub protecția anonimatului, că cel cercetat pentru accidentul produs la Cisnădie, în care polițistul local și-a pierdut viața, avea și alte probleme cu legea. În urma unui divorț, în care cauza principală ar fi fost acte repetate de violență, acesta ar fi suferit mai multe depresii. Mai mult, acesta ar fi avut și mai multe tentative de suicid. De asemenea, sursele noastre confirmă faptul că șoferul bănuit de intenția de a-l lovi pe polițistul local Radu, are interdicție de a intra în Germania. Acesta ar fi amenințat că omoară un polițist german. Mai mult, acesta lipsește de zile bune de la domiciliul din Cisnădie și nimeni nu știe cu exactitate unde se află.

În seara accidentului, majoritatea șoferilor erau disciplinați, respectau semnalele polițiștilor, aceștia fiind echipați cu veste reflectorizante iar girofarurile erau în funcțiune.

Conform surselor de încredere, o cameră video aflată în administrarea Poliției Sibiu a surprins zona accidentului, în care se poate observa mașina care circula în linie dreaptă, spre polițistul local Radu. Pe imagini se observă și că șoferul nu avea viteză excesivă, ci undeva la 30-40 km/h și ar fi avut timp să oprească în siguranță.

„Am aflat că are probleme prin Germania, că îi urăște pe polițiști. După ce a făcut accidentul s-a dat jos și a mers către cei prezenți și a zis că e băut. Posibil să aibă probleme mentale, că a avut tentative de suicid. Polițistul local nu avea răni la picioare, ci la coaste și cap, semn că l-a observat când venea spre el și a sărit în sus. Avea timp să reducă viteza, locul era semnalizat corespunzător. Zici că l-a luat la țintă a declarat sursa Sibiu Independent

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer