spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Unde joacă echipele sibiene?

Știri din Județ

Publicitate

Handbal, fotbal de liga întâi, a doua și a treia, dar și un meci de baschet, sunt pe agenda iubitorilor de sport din Sibiu, în următoarele zile. Microbiștii pot vedea până luni seara, la lucru, pe viu, pe internet sau la televizor, cele mai importante echipe din județul Sibiu.

Publicitate

Agenda sportivă este deschisă de meciul de handbal dintre Măgura Cisnădie și CS Gloria Bistrița. Partida va avea loc vineri, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor din Cisnădie. Întâlnirea contează pentru Liga Florilor și poate fi urmărită în direct și pe Pro Arena.

De la ora 20.00, în Superliga României de fotbal, se joacă cinci meciuri. Printre acestea se află și partida dintre CFR Cluj și FC Hermannstadt. Sibienii au nevoie de o victorie și de rezultate indirecte favorabile pentru a obține calificarea în play-off. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

Ziua de sâmbătă este deschisă de meciul de liga a doua dintre CS Tunari și CSC Șelimbăr. Gazdele au terenul în reparații, astfel că se va juca pe terenul Centrului Național de Fotbal de la Buftea. Partida va începe la ora 11.00 și va fi transmisă în direct pe facebook.

După-amiază, de la ora 15.00, începe partea a doua a ligii a treia la fotbal. În seria a noua, pe stadionul 8 Mai, terenul doi din Complexul Gaz Metan, ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului, CS Gloria Bistrița. Se vor întâlni primele două clasate în această serie. Meciul poate fi urmărit în direct pe site-ul FRF.tv.

Luni seara, în Sala Transilvania, BC CSU Sibiu va juca un nou meci în play-off-ul Ligii naționale de baschet. Adversară va fi formația Dinamo București. Partida va începe la ora 19.00 și va fi transmisă pe youtube, pe canalul frb.tv, canalul Federației Române de Baschet.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie