spot_img
16.2 C
Sibiu
marți, 07 mai, 2024
spot_img

Revine Liga Florilor. Măgura Cisnădie joacă pe teren propriu

Știri din Județ

Publicitate

După o lună de pauză, Liga Florilor Mol revine la final de săptămână. Măgura Cisnădie va juca pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău. Partida va începe la ora 18.00.

Publicitate

Partida se va desfășura în Sala Polivalentă din Cisnădie și va opune două formații care în anii trecuți au reprezentat România în cupele europene. În acest sezon, prestația celor două a fost sub așteptările fanilor. În acest moment, Măgura a acumulat 21 de puncte și ocupă locul opt în clasament, la egalitate cu Minaur Baia Mare și CSM Tg.Jiu și la un punct distanță de Corona Brașov și HC Zalău. Aflate pe ultimele două poziții, CS Dacia Mioveni și Stiința București sunt deja retrogradate. Alte cinci echipe, printre care și formația sibiană, se vor lupta pentru evitarea celor două locuri care duc la barajul de menținere în liga națională. Gloria Buzău se află pe locul șapte, cu 31 de puncte și este scutită de griji în final de campionat.

Biletele pentru jocul de sâmbătă s-au pus în vânzare la casieria Primăriei Cisnadie. În ziua jocului, acestea pot fi cumpărate și de la Sala Polivalenta începând cu ora 16:00. Prețul unui bilet este de 15 lei la tribune și 10 lei la peluze.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Jocul tradițional de Țuru la Mediaș

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ