17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Voluntarii Echipei Galbene au adus primăvara în inimile vârstnicilor

Știri din Județ

Voluntarii Echipei Galbene, însoțiți de Raluca Turcan, ministrul Culturii și Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județan Sibiu au împărțit doamnelor și domnilor de la Căminul pentru persoane vârstnice de pe strada Coșbuc din Sibiu îmbrățișări, flori, gânduri bune, coșuri cu fructe, prăjituri, sucuri și multă prietenie. A devenit o tradiție de peste 4 ani ca voluntarii Echipei Galbene să viziteze periodic vârstinicii din acest cămin.


Sub titlul „Primiți cu primăvara?” voluntarii Echipei Galbene au desfășurat astăzi o nouă acțiune socială de data asta la Căminul pentru persoane vârstnice din Sibiu, strada Coșbuc.

Publicitate

„De patru ani împletim povești minunate de primăvară pe firul alb/roșu al mărțișorului, alături de prietenii noștri. De patru ani înmugurim fapte bune sub soarele binefacător din privirile lor. Ne-am pregătit de câteva zile bune pentru această întâlnire. A vesti primăvara, anotimp al renașterii, libertății și frumuseții, nu este o activitate oarecare, ci o adevărată misiune, pe care am luat-o în serios de fiecare dată. Ne bucurăm că am fost primiți cu drag și de această dată și le dorim prietenilor noștri să aibă o primăvară liniștită, veselă și plină de culoare” a declarat Alina Huciu, voluntar Echipa Galbenă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic