spot_img
15.7 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Peste 400 de testări în județul Sibiu, în doar 8 ore!

Știri din Județ

Publicitate

În noaptea de 09 spre 10 martie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu au acționat pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță.


În intervalul orar 20:00 – 04:00, polițiștii rutieri au oprit și verificat în trafic 410 autoturisme, au aplicat 52 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, au constatat 7 infracțiuni la regimul rutier și au reținut în vederea suspendării 5 permise de conducere, din care 4 pentru alcool.

Au fost organizate filtre pe raza întreg județului, fiind efectuate în total, aprox. 400 de testări cu aparatele alcooltest și testări în ceea ce privește consumul de substanțe psihoactive.

În acest context, polițiștii au constatat două infracțiuni pentru conducere sub influența alcoolului și două pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 09 martie, în jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat un bărbat de 51 de ani, din Cristian, care conducea un autoturism pe DN 1, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat,

La aceeași dată, în jurul orei 02:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat un bărbat de 31 de ani, sibian, care conducea un autoturism pe str. Calea Șurii Mici, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Rezultatul testării a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Rezultat pozitiv la testarea cu aparatul din dotare

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat, pe str. Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu, un tânăr de 21 de ani, sibian, care ar putea fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv, iar în urma testării cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă