spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Președintele USR Copșa Mică Màtèfi Rezsõ s-a alăturat echipei PSD (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Președintele USR Copșa Mică Màtèfi Rezsõ s-a alăturat echipei PSD, anunță deptatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu, pe pagina sa de Facebook.


”Am decis să mă alătur echipei PSD Sibiu, pentru a câștiga Primăria Copșa Mică. Sunt un om cu gândire social-democrată, care își stabilește întotdeauna ca și prioritate oamenii. În luarea deciziei mele, a contat și conducerea județeană a PSD Sibiu, oameni tineri, cu viziune, care doresc să susțină proiectul meu de a face din localitatea Copșa Mică un oraș modern, așa cum ne dorim cu toții”, spune Màtèfi Rezsõ.

Mă bucur că Eci, așa cum este cunoscut în orașul Copșa Mică, a decis să facă parte din echipa noastră. Este nevoie de un management performant la nivelul Primăriei Copșa Mică, oraș care a ratat, de-a lungul timpului, multe oportunități de finanțare a unor proiecte vitale pentru cetățeni.

Nici la ora actuală nu există apă potabilă și rețea de canalizare în acest oraș. Înainte de toate, susținem și vom realiza, împreună, implementarea sistemului de apă-canal pentru că acesta este primul pas pentru dezvoltarea unei localități.

De asemenea, nu există o zonă industrială puternică, majoritatea oamenilor făcând naveta pe distanțe lungi, pentru a ajunge la locul de muncă. Putem da foarte multe exemple de lipsuri în această localitate, dar cred că oamenii așteaptă soluții și își doresc o schimbare în bine.

Doar împreună putem realiza aceste lucruri, pentru ca orașul Copșa Mică să devină o localitate modernă, europeană.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă