spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Elevii din Boița beneficiază de Programul „Masă sănătoasă”

Știri din Județ

Publicitate

Elevii Școlii Generale Ioan Albescu din comuna Boița, beneficiază începând de luni, 11 martie 2024, de un pachet alimentar în cadrul Programului-pilot ” Masă sănătoasă”, potrivit unui anunț făcut de Nicolae Cocoș, primarul comunei Boița.


Dragi Boiceni,

Începând luni, toți copiii Școlii Generale Ioan Albescu din comuna noastră vor beneficia de un pachet alimentar în cadrul Programului-pilot ” Masă sănătoasă” în urma finalizării procedurii de achiziție publică! – a declarat Nicolae Cocoș, primarul comunei Boița

Programul ” Masă sănătoasă” a fost adoptat de Guvern la începutul acestui an.

Programul se adresează preșcolarilor și elevilor prezenți la activitățile didactice, pe perioada cursurilor, conform structurii anului școlar, și implică acordarea cu titlu gratuit, zilnic, a unui suport alimentar constând într-o masă caldă sau, după caz, într-un pachet alimentar, în cazul în care masa caldă nu poate fi asigurată.

Programul Național „Masă sănătoasă” are ca scop sprijinirea participării la educație a tuturor copiilor prin oferirea unei alimentații sănătoase care să susțină învățarea, prin crearea motivației pentru studiu, menținerea echilibrului socio-emoțional și întărirea stării de bine a elevului și adoptarea igienei muncii intelectuale la vârste și în contexte diferite.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă