spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Daniela Cîmpean: La Sibiu, Europa este la ea acasă

Știri din Județ

Publicitate

Tineri liberali din județul Sibiu, cât și din Brașov, Mureș, Harghita și Alba, s-au reunit vineri la Sibiu pentru cea de-a doua Conferință Regională „Europa în fiecare localitate” a organizației naționale a Tineretului Național Liberal. La eveniment au participat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, ministru Raluca Turcan, europarlamentar Mircea Hava, Ion Dumitrel, președinte CJ Alba, Ciprian Dobre, prefectul județului Mureș. Mulți primari din județul Sibiu au fost prezenți.


Daniela Cîmpean a transmis un mesaj de încurajare a implicării tinerilor în dezvoltarea României. „Generația tânără își dorește succesul. Spre exemplu, peste 22.000 de studenți români au accesat fonduri nerambursabile pentru a dezvolta peste 1.300 de afaceri. De beneficiile fondurilor europene se bucură locuitorii județului Sibiu, pentru care am reabilitat spații medicale, drumuri județene, școli pentru elevii cu dizabilități, am construit case pentru copiii din centrele de plasament și am extins terminalul de pasageri al aeroportului.” a spus Cîmpean.

Ea a adăugat: „La Sibiu, Europa este la ea acasă, iar steagul Uniunii Europene și tricolorul României afișate de tinerii liberali la Aeroportul Internațional Sibiu au simbolizat drumul european asumat de țară noastră. Pe 9 mai, de Ziua Europei, cele două drapele de mari dimensiuni, vor ajunge la București, după ce vor parcurge toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale României în cadrul următoarelor conferințe ale tinerilor liberali.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă