spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Proiectul social „O prăjitură pentru o viață”, al Arhiepiscopiei Sibiului a deservit cel mai nobil scop

Știri din Județ

Publicitate

Proiectul social „O prăjitură pentru o viață”, al Arhiepiscopiei Sibiului a strâns fondurile necesare pentru fi cumpărate lucruri de care bebelușii au cea mai mare nevoie: lapte praf, pătuțuri, cărucioare, scutece sau haine, pentru ca cei mici să ducă o viață cât mai bună și să crească frumos.


Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, trei parohii din Cisnădie și Sibiu, alături de ONG-ul „Generații Iubite și Ocrotite”  au organizat în perioada 3-17 martie proiectul „O prăjitură pentru o viață” desfășurat deja, cu ediții pilot, în județul Mureș și în municipiul București.

Prin proiectul „O prăjitură pentru o viață” Asociația  GIO  în colaborare cu preoții parohi ai bisericilor Sf.Treime și Sf.Nicolae din Cisnădie și ai bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena din Sibiu, (str.Gheorghe Dima) au organizat în perioada 3-17 martie trei strângeri de fonduri la parohiile din jud.Sibiu, care au deservit cel mai nobil scop, VIAȚA.

Duminică, 3 martie 2024, membrii voluntari ai asociației au fost primiți de pr.Cătălin Crişan și pr.Sorin Mustață la biserica „Sfânta Treime” din Cisnădie, unde după Sfânta Liturghie credincioșii prezenți au contribuit cu drag la acest proiect prin cumpărarea de prăjituri.

Duminică, 17 martie 2024, la biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Sibiu (str.Gheorghe Dima), membrii GIO cu ajutorul preoților parohi: Ioan Oană, Teodor Răduleț și Adrian Răduleț ,au fost primiți în sânul comunității de credincioși pentru a putea finaliza acest proiect ce vizează VIAȚA.

CITEȘTE ȘTIREA COPLETĂ AICI

SURSA: mitropolia-ardealului.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă