spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Public numeros la Gala Comunității din Racovița

Știri din Județ

Publicitate

Gala Comunității de la Racovița a strâns duminică, 17 martie 2024, sute de locuitori din Racovița și Sebeșu de Sus, prilej în care primarul Andreea Voinea a prezentat proiectele comunității, dar și prețuirea sa față de cei care i-au fost alături de-a lungul timpului. În cadrul evenimentului au fost acordate diplome și trofee tuturor celor care sprijină proiectele administrației.

Publicitate

Gala Comunității – Racovița și Sebeșu de Sus, organizată de primarul comunei Andreea Voicu, a adunat la un loc sute de participanți, printre care și oficialități din județul Sibiu precum Marcel Luca, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Mircea Crețu, prefectul Județului Sibiu, Alexandru Constantin Chituță, managerul interimar al Muzeului Național Brukenthal Sibiu, Vasile Maier, directorul Apă Canal Sibiu, Valentin Dumitru Ioan, primarul comunei Sadu, o parte din voluntarii Echipei Galbene și mulți alții.

Evenimentul a debutat cu un moment artistic, urmat de o scurtă prezentare video legată de un bilanț al investițiilor finalizate în perioada 2020 până în prezent. Printre acestea amintim reabilitarea mai multor străzi din Racovița și Sebeșu de Sus, dar și realizarea unei stații de captare și înmagazinare a apei potabile în localitatea Sebeșu de Sus.

„Consiliul Județean Sibiu a susținut din puncte de vedere tehnic proiectul de captare și distribuție a apei potabile în localitatea Sebeșu de Sus și a finanțat evenimentele culturale organizate pentru cei peste 2.800 de locuitori ai comunei.” – transmite conducerea Consiliului Județean Sibiu pe pagina de Facebook.

Modernizarea Dispensarului Medical Uman din Localitatea Sebeșu de Sus, dotarea Școlii Gimnaziale Racovița cu echipamente IT și tablete, modernizarea rețelelor de apă din comună, amenajarea unui loc de joacă, modernizarea și reabilitarea clădirii Primăriei Racovița au fost câteva din investițile finalizate în perioada mandatului, enumerate de primarul Andreea Voicu, în cadrul prezentării.

La scurt timp după prezentare, primarul Andreea Voinea a acordat trofee și premii invitaților de seamă de la eveniment, care au sprijinit de-a lungul timpului proiectele administrației.

Felicitări doamnei primar Andreea Voicu pentru organizarea Galei, cât și pentru implicarea de care dă dovadă în ambițioasele proiecte pe care le derulează spre folosul comunității!” – au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)