spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Tineri în luptă: PSD mizează pe tineri, în bătălia electorală (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

PSD Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


În foarte multe localități, PSD Sibiu va intra în alegeri cu o echipă extrem de puternică, de oameni tineri, bine pregătiți profesional și dornici să muncească pentru binele comunității din care fac parte.

Cei mai mulți dintre ei fac, acum, primul pas în cariera politică, intrând în lupta electorală pentru funcția de primar.

Barbu Octavian – Constantin va fi candidatul PSD la Primăria Orașului Tălmaciu. Are 37 de ani, este absolvent al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, secția germană, din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, cu master în administrație publică. Timp de trei ani, a lucrat în Departamentul accesare fonduri europene din cadrul Primăriei Cisnădie, iar acum este antreprenor.

Braga Alin Dănuț va candida pentru funcția de primar al comunei Brădeni. Are 34 de ani, este absolvent al Facultății de Administrație și Finanțe-Bănci din cadrul Universității ”Lucian Blaga” Sibiu și este antreprenor.

Frățilă Eugen Alexandru este candidat la Primăria comunei Șeica Mare. Are 34 de ani și a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Industrie Alimentară și Protecția Mediului din cadrul Universității ”Lucian Blaga” Sibiu. Este proprietarul unei ferme, în cadrul căreia lucrează 250 de hectare de teren agricol și crește 100 de vaci și 500 de oi de carne.

Limbășan Octavian Alin va candida la Primăria comunei Bazna. Are 30 de ani  și a absolvit Facultatea de Agricultură la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. În prezent, administrează ferma familiei, lucrând 300 de hectare de teren agricol.

Nistor Ionuț Gheorghe va lupta pentru funcția de primar al comunei Blăjel. Are 37 de ani, a absolvit Facultatea de Protecția Mediului din cadrul Universității ”Dimitrie Cantemir” și este antreprenor.

Vintilă Lucian Mihai este candidatul pentru Primăria Avrig. Are 35 de ani și a absolvit trei facultăți în cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu: Științe Politice, Științe Economice și Agronomie. În prezent, este antreprenor.

Zilele trecute, s-au alăturat echipei PSD primarul comunei Marpod, Sebastian Ioan Dotcoș (PNL), și viceprimarul comunei Alțâna, Adrian Antal (PMP). Aceștia vor candida la funcția de primar din partea PSD.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă