26.2 C
Sibiu
duminică, 21 iulie, 2024

Cinci percheziții în municipiul Sibiu. Au fost găsite droguri de mare risc!

Știri din Județ

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu au documentat activitatea infracțională a cinci persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.


Din materialul probator a rezultat că, în perioada 2023 – martie 2024, acestea ar fi deținut, intermediat și comercializat direct, în mod repetat, substanțe psihoactive și droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), precum și droguri de risc (canabis), către consumatori din județul Sibiu, cu sume cuprinse între 60 și 150 de lei, pentru o doză.

Publicitate

Cu privire la una dintre persoane, s-a reținut și faptul că, fiind oprit în trafic pentru un control rutier și depistat pozitiv pentru consum de substanțe cu efect psihoactiv, ar fi refuzat prelevarea de mostre biologice necesare determinării prezenței în organism a substanțelor interzise.

În urma celor 5 percheziții domiciliare efectuate, la data de 21 martie a.c., în județul Sibiu, au fost descoperite și ridicate cantități de droguri de risc (canabis), substanțe psihoactive (2-CMC), instrumente și bunuri destinate porționării și ambalării în scopul comercializării (grindere, cântare electronice, pliculețe), recipiente și plicuri cu urme de materie, precum și alte mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sibiu au dispus reținerea a patru dintre persoane și măsura controlului judiciar față de o alta.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie