spot_img
12.2 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Ziua și pietonul accidentat! Un șofer neatent a rănit o femeie la Mediaș

Știri din Județ

Publicitate

Un alt accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Mediaș. Aici, un șofer neatent a accidentat un pieton care traversa strada. Observăm o creștere alarmantă a cazurilor rutiere în care sunt implicați pietoni.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism, un bărbat în vârstă de 54 de ani a acroșat o femeie în vârstă de 72 de ani, angajată în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni. Ambele persoane implicate sunt din municipiul Mediaș. În urma impactului, femeia a suferit răni la mâini și la un picior. Aceasta a fost transportată la CPU Mediaș.

„SAJ SIBIU a intervenit cu un echipaj de tip B în Mediaș pe str. Nicolae Titulescu,la un accident rutier.Un pieton,femeie,de 72 de ani a fost acrossata de către un autoturism în timp ce traversa strada. În urma accidentului femeia a suferit traumatisme de membre inferioare cu suspiciune de fractura glezna. Echipajul SAJ a transportat femeia la CPU Medias” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!