spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Astrid Fodor s-a răzgândit: candidează pentru un nou mandat de primar al Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

Astrid Fodor și-a anunțat astăzi candidatura la un nou mandat de primar al municipiului Sibiu din partea FDGR. Deși în ultimi ani a declarat de mai multe ori că nu va mai candida. Ea a justificat revenirea asupra deciziei.


Fodor a declarat astăzi într-o conferință de presă la sediul FDGR că a sperat ca Gabriel Tischer să fie candidatul FDGR la Primăria Sibiu. Dar acesta a anunțat formațiunea anul trecut în vară că nu dorește să candideze.

Pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, FDGR a adus toate numele grele ale formațiunii la Consiliul Local Sibiu. Printre acestea se numără Gabriel Tischer, Martin Bottesch și Paul Porr. Mulți din actualii consilieri locali se vor regăsi din nou pe listă.

Viceprimarul Corina Bokor trasă pe linie moartă

Actualul viceprimar al municipiului Sibiu, Corina Bokor nu se va mai regăsi pe lista pentru Consiliul local Sibiu, a lăsat să se înțeleagă Gabriel Tischer.

Paul Kuttesch, candidatul FDGR la funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu

Actualul consilier local FDGR, Paul Kuttesch (foto jos) va fi candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu. FDGR va avea listă completă de candidați la consilieri județeni. Totuși se pare că FDGR anul acesta se concentrează pe primăria și Consiliul local Sibiu. Majoritatea greilor formațiunii care sunt acum consilieri județeni vor candida la Consiliul Local Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului