spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Cinci echipe luptă pentru evitarea celor două locuri de baraj în Liga Florilor Mol

Știri din Județ

Publicitate

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie va susține sâmbătă un meci foarte important în Liga Florilor Mol. Sibiencele vor întâlni în deplasare pe CSM Tg.Jiu, cu începere de la ora 18.00.


Cinci echipe vor lupta în finalul sezonului pentru evitarea pozițiilor 11 și 12, cele care duc la barajul de menținere în Liga Florilor Mol. Măgura Cisnădie 21p, Minaur Baia Mare 21p. CSM Tg. Jiu 21p, Corona Brașov 20 p și HC Zalău 20p vor încerca să aibă un final de sezon cât mai liniștit. Culmea, toate cele cinci formații sunt foste reprezentante ale României în cupele europene. Cum Dacia Mioveni 10p și Știința București 0p nu mai pot evita locurile direct retrogradabile, pentru cele cinci rămân doar emoțiile unui posibil baraj cu locurile 3 și 4 din liga secundă.

O eventuală victorie obținută sâmbătă seara în Sala Sporturilor din Tîrgu Jiu ar ușura misiunea fetelor de la Măgura Cisnădie în acest final de campioant. Nu va fi însă o misiune ușoară, gazdele fiind finalistele Cupei României din sezonul precedent și una dintre formațiile care au reprezentat România în grupele europene în acest an. Ultimele două meciuri directe dintre Măgura Cisnădie și CSM Tg.Jiu le-au revenit sibiencelor, scor 30-29 și 35-23. În schimb, ultimele două partide jucate în Gorj au fost câștigate de gazde, scor 27-24 și 29-28.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri