spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

ACS Mediaș vrea revanșa în meciul cu Unirea Ungheni

Știri din Județ

Publicitate

Play-off-ul ligii a treia începe sâmbătă după-amiază cu partida dintre ACS Mediaș și Unirea Ungheni. Cele două formații s-au întâlnit și în ultima etapă a sezonului regulat, Ungheniul impunându-se cu scorul de 2-1, după dubla lui Astafei. Medieșenii vor revanșa în partida de mâine. Meciul va începe la ora 15.00 și va desfășura pe stadionul 8 Mai, terenul doi din Complexul Gaz Metan.


ACS Mediaș are un singur punct avans față de echipa din Ungheni în lupta pentru poziția a doua, cea care asigură prezența la barajul de promovare. ”Cu Bistrița vom avea un meci acasă și două în deplasare, cu Ungheni și Universitar Alba Iulia două meciuri acasă și unul în deplasare. În total, 9 meciuri. Vom încerca să reparăm ce nu a mers săptămâna trecută. Fiecare meci se va juca pe muchie de cuțit, trebuie să fim mai maturi, mai bărbați, pentru a accede la semifinalele de baraj. Etapa trecută a fost un duș rece, am făcut o analiză video, trebuie să creștem pe maturitate și agresivitate, pe anumite momente ale jocului. Greșeli sunt și de o parte și de alta, important cum poți să le reduci și să le speculezi pe cele de care beneficiezi. Momentele bune au fost împărțite, numai că ei au fost echipa mai matură, țânând cont și de media de vârstă și de componența jucătorilor. Aceste lucruri pot fi compensată printr-o inteligență tactică și o organizare foarte bună”, a spus antrenorul medieșenilor, Mihai Ianc.

Unul dintre jucătorii veniți în pauza competițională a vorbit de felul în care ACS Mediaș poate să-și ia revanșa în meciul de sâmbătă. ”Sunt de o lună și jumătate la Mediaș. M-am integrat foarte bine. Vor fi nouă meciuri foarte grele, vom trata fiecare partidă ca o finală. Încet-încet, cu pregătire, pot ajunge la 100 la sută din capacitate. Sâmbăta trecută am jucat cu ei, i-am analizat foarte bine, trebuie să fim mult mai concentrați pe faza defensivă și să scoatem maxim din fiecare fază”, a spus Sorin Șerban. Partida de pe stadionul 8 Mai va fi transmisă în direct pe pagina de facebook a clubului medieșean.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă