spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc

Știri din Județ

Publicitate

Liderul ligii a doua, CSC Șelimbăr va juca luni, în deplasare, în prima etapă a play-off-ului ligii secunde. Sibienii se vor deplasa la Miercurea Ciuc, pentru partida cu FK Csikszereda. Partida va începe la ora 17.30.


După o pauză de 12 zile, liga a doua s-a reluat joi seara cu partida dintre Corvinul Hunedoara și FC Gloria Buzău. Meciul s-a terminat la egalitate, scor1-1. Al doilea meci din play-off va avea loc sâmbătă dimineață, de la ora 11.00, la Slobozia. Echipa locală, Unirea, va primi replica celor de la CS Mioveni. Liderul ligii secunde, CSC Șelimbăr va juca luni după-amiază, cu FK Csikszereda. Partida de la Miercurea Ciuc va fi transmisă în direct de Prima Sport și Digi Sport1.

Federația Română de Fotbal și deținătorii de drepturi TV au anunțat programul rundei a doua. Astfel, partida CSC Șelimbăr – Corvinul Hunedoara se va disputa sâmbătă 6 aprilie, de la ora 11.30, urmând a fi transmisă în direct de Prima Sport și Digi Sport. Partida este programată să se desfășoare pe stadionul Măgura din Cisnădie. Runda a doua va începe joi 4 aprilie, ora 17.00, cu partida CS Mioveni – Gloria Buzău și se va încheia duminică 7 aprilie, de la ora 12.00, cu jocul Unirea Slobozia- FK Csikszereda.

Clasament

1. CSC Șelimbăr – 42
2. Unirea Slobozia – 40
3. Corvinul Hunedoara – 38
4. Gloria Buzău – 35
5. CS Mioveni – 33
6. FK Miercurea Ciuc – 32

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă