spot_img
11.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Echipa Galbenă alături CodeMaster Sibiu oferă elevilor din Boița cursuri de IT și programare

Știri din Județ

Publicitate

Echipa Galbenă investește din nou în viitorul elevilor de la Boița.

Echipa Galbenă împreună cu CodeMaster Sibiu, inaugura în anul 2021 primul Smart Lab destinat elevilor Școlii Gimnaziale ”Ioan Albescu” din Boița. Trei ani mai târziu, CodeMaster Sibiu implementează programul indeit Boița SmartKids, un proiect care oferă ocazia copiilor pasionați de IT și programare să aprofundeze și să-și dezvolte abilitățile necesare. Evenimentul a avut loc marți, 2 aprilie 2024, la școala din comună. Alături de Călin Galan, managerul școlii Code Master Sibiu a fost și primarul Nicolae Cocoș, „un partener loial, de bună-credință, deschis şi dedicat 100% intereselor comuniității din care provine” – așa cum este descris de volunatrii Echipei Galbene Sibiu.

Cei care doresc să se înscrie o pot face completând formularul de mai jos:

Publicitate

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdN8M3smhLEmFl2xwPD5P5ke5K-1wYAiBy3hllh0ddhOG3tfA/viewform?pli=1

„Atunci când rostim proverbul, „Omul sfințește locul” ne gândim la acei oameni în urma cărora se vede ceva, și mai ales la aceia care au sădit în mijlocul comunității sămânța omului de calitate.

În anul 2021 inauguram cu multă bucurie, în comuna Boița, primul Smart Lab destinat elevilor Şcolii Generale ,,Ioan Albescu.” Ne-am dorit atunci să punem bazele unui proiect de suflet, destinat educației digitale, care să ofere elevilor dobândirea de abilitați esențiale pentru viitor: gândire logică, adaptabilitate şi comunicare. Proiectul Echipei Galbene, realizat împreună cu CodeMaster Sibiu, a fost primit cu foarte mult entuziasm de domnul primar Nicolae Cocoş. Am găsit în domnia sa, încă de la început, nu doar o personalitate puternică, ci şi un partener loial, de bună-credință, deschis şi dedicat 100% intereselor comuniității din care provine.

Au trecut de la inaugurarea laboratorului aproape trei ani. Elevii şi profesorii s-au bucurat din plin de beneficiile unui astfel de laborator. Am rămas împreună, pe baricadele educației şi, umăr lângă umăr, am construit programe şi activități şcolare din cele mai diverse.

Iată-ne astăzi, din nou, în sânul comunității boicene, cu un program indeit: Boița SmartKids, implementat tot de CodeMaster Sibiu, prin omul nostru de suflet, voluntar în Echipa Galbenă, Călin Galan. Alături de el, elevi cu vârtsa cuprinsă între 7 şi 15 ani au avut posibilitatea să pătrundă în tainele programării şi să descopere, sub atenta şi meticuloasa lui supreveghere, bucuria şi importanța educației digitale de calitate. Este un început bun pentru un viitor bun.

Ne mândrim că avem în Echipa Galbenă asemenea colegi. Le mulțumim pentru exemplul de implicare pe care ni-l oferă şi credem că, de noi toți depinde, în ultimă instanță, succesul unei comunități întregi.” – au transmis reprezentanții Echipei Galbene pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer