spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

S-a pensionat procurorul sibian Stoina Eugen. A fost implicat într-un scandal mediatic!

Știri din Județ

Publicitate

Președintele Klaus Iohannis a semnat marți, 2 aprilie, decretul de eliberare din funcție prin pensionare a procurorului Stoina Eugen.

Publicitate

Acum două săptămâni, procurorul sibian a fost implicat într-un scandal mediatic de proporții. Ziarul Sibiu Independent a publicat acum în exclusivitate despre cazul incredibil al procurorului sibian. Apoi știrea a fost preluată de ziarele și televiziunile locale și naționale.

Reamintim faptul că, procurorul sibian Stoina Eugen a fost implicat într-un accident rutier, iar polițiștii rutieri i-au recomandat să fie testat cu etilotestul în altă zi, asta după ce chiar procurorul le-ar fi recunoscut că a băut alcool.

Procurorul Stoina Eugen nu este la prima abatere de acest gen, fiind mutat disciplinar de la București. Problemele par să-l ocolească pe aceasta, ieșind la pensie fără nici o sancțiune.

„Decret privind eliberarea din funcția de procuror a domnului Stoina Eugen, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, având gradul profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – pensionare.” se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale

Publicitate

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer