spot_img
17.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Marius Măldărășanu vrea concentrare maximă la meciul cu Universitatea Cluj

Știri din Județ

Publicitate

Meciul de miercuri seara de pe stadionul Cluj Arena pare să devină principalul obiectiv pentru formația FC Hermannstadt. Antrenorul principal, Marius Măldărășanu, le-a cerut jucătorilor săi să trateze cu maximă seriozitate jocul ce poate asigura calificarea în semifinalele întrecerii.

Publicitate

Cum finala Cupei României se va juca și în acest an pe municipalul din Sibiu, Mălădărășanu își dorește ca echipa să repete performanța din 2018, atunci când FC Hermannstadt a disputat finala Cupei României, pierdută la București, scor 0-2, cu Universitatea Craiova. ”Este un meci important pentru noi, fiindcă am muncit foarte mult să ajungem în această etapă eliminatorie a competiției. Suntem în luptă pentru accederea în semifinala Cupei României, iar acest lucru ar trebui să ne fie ca o motivație în plus. De aceea suntem fotbaliști și antrenori – pentru a câștiga meciuri si pentru a visa la trofee. Așa că vom trata această partidă cu maximă seriozitate, iar cei care vor juca vor trebui nu să dea tot ce pot mai bun, ci să fie cei mai buni!”, a declarat Marius Măldărășanu.

Partida Universitatea Cluj – FC Hermannstadt va avea loc miercuri seara de la ora 21.00. Fanii sibieni vor putea urmări partida în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1. Finala Cupei României are loc pe 15 mai pe stadionul Municipal din Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai