spot_img
12.9 C
Sibiu
duminică, 21 aprilie, 2024
spot_img

Viceprimarul Sibiului Corina Bokor s-a alăturat echipei PSD

Știri din Județ


Corina Bokor, viceprimar al municipiului Sibiu vreme de 10 ani, a ales să se alăture echipei PSD, a anunțat Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu, pe pagina sa de Facebook.

Viceprimarul municipiului Sibiu Corina Bokor a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că s-a înscris în PSD şi a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Forumului Democrat al Germanilor (FDG) Sibiu, însă a rămas membră în cadrul Forumului.

„Mi-am dat demisia din consiliul de conducere al FDG Sibiu. Statutul prevede că poţi fi membru şi în alt partid, dar nu poţi să faci parte din consiliul director. Am fost vicepreşedinte la FDG Sibiu. Sunt în continuare membru şi doresc să rămân membru. Aşa cum a fost şi domnul preşedinte Iohannis”, a precizat Corina Bokor.

În 2013, primarul de atunci al Sibiului, Klaus Iohannis, a devenit membru PNL, în timp ce era preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR). După ce a devenit membru PNL, Klaus Iohannis nu a demisionat din funcţia de primar al Sibiului.

Şi Corina Bokor a anunţat că nu demisionează din funcţia de viceprimar al municipiului Sibiu.

”Este o onoare pentru mine să mă alătur unei echipe foarte dinamice și dornice să dezvolte Sibiul! Am fost și sunt o persoană implicată. Am văzut aceeași implicare și la colegii social-democrați și de aceea am decis să mă alătur tinerei echipe a PSD Sibiu. În cei 12 ani în care am fost consilier local și viceprimar al municipiului Sibiu am muncit și mi-am dat toată silința pentru a realiza proiecte importante pentru sibieni. Doresc să-mi împărtășesc experiența cu colegii social-democrați, să pun la dispoziția echipei din care fac parte toată experiența dobândită în cariera mea, astfel încât să-mi duc proiectele la bun sfârșit și să realizăm împreună noi proiecte, pe care sibienii le așteaptă de la aleșii locali”, spune Corina Bokor.


“Mă bucur că doamna viceprimar a ales să se alăture echipei noastre! Împreună, vom deveni mai puternici, iar experiența sa în administrația publică locală cu siguranță va fi folosită în beneficiul sibienilor, de către echipa social-democrată”- a declarat Bogdan Trif.

Sursa foto: Bogdan Trif – Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

A fost inaugurată noua sală de sport din Tălmaciu

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș