spot_img
20.2 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Lansarea candidaților Alianța Dreapta Unită la Sibiu cu Drulă, Tomac, Barna și Violeta Alexandru

Știri din Județ

Publicitate

În prezența unei săli arhipline la Hotelul MyContinental din Sibiu, astăzi s-au lansat candidații la alegeri europarlamentare și locale. La eveniment au participat liderii celor trei formațiuni care formează Dreapta Unită: Cătălin Drulă (USR), Eugen Tomac (PMP) și Violeta Alexandru (Forța Dreptei). Dan Barna, primul pe lista la europarlamentare a avut un discurs dur la adrea PSD-PNL și președintelui Iohannis.

Publicitate

De altfel, toate discursurile celor de la București au fost axate pe critica dură a „partidului comasat român”, cum au numit alianța PSD-PNL. Iar președintele Iohannis nu a scăpat de critici pentru favorizarea ajungerii la putere a PSD.

Barna: „Președintele Iohannis a predat țara acestei guvernări socialiste.”

Drulă: „Un vot pentru Dreapta Unită este un vot pentru o Românie modernă. (…) Klaus Iohannis este un trădător.”

Violeta Alexandru: „Klaus Iohannis pare singurul neamț care nu-i place să muncească. (…) La capătul acestei guvernări românii sunt mult mai săraci.”

Eugen Tomac: „Președintele Iohannis a abdicat demult în fața PSD.
Dreapta Unită este singura forță politică capabilă să stopeze pesedizarea României.”

Au fost prezentați și principalii candidați la alegerile europarlamentare și locale. La Consiliul Județean Sibiu candidează Adrian Echert pentru funcția de președinte, iar la Primăria Municipiului Sibiu, Ruxadra Cibu Deaconu. Cei doi deschid și listele de consilieri județene, respectiv locali.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ