spot_img
14.1 C
Sibiu
miercuri, 22 mai, 2024
spot_img

A început înscrierea pentru clasele pregătitoare. Sunt 235 de locuri în comuna Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate
De joi, 11 aprilie, a început înscrierea pentru clasele pregătitoare în unitățile școlare din comuna Șelimbăr. Înscrierea se poate face zilnic, de luni până joi, între orele 8 și 18, iar vineri între orele 8 și 17.


În situația în care nu se poate respecta acest program se poate face o programare telefonică la numărul de telefon: 0269.560.255.
Contact: Școala Gimnazială ”Mihai Viteazu” Șelimbăr. Strada Mihai Viteazu, nr. 234 A, telefon: 0269.560.255, adesă de mail: scselimbar@yahoo.com.
Documente necesare:

Publicitate
 • Cerere-tip de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul inscriere.edu.ro
 • Copie şi original după actul de identitate al părintelui/tutorelui legal care depune/completează cererea. Părinții divorțați depun la înscriere și hotărârea judecătorească definitivă din care rezultă modul în care se exercită autoritatea părintească și unde a fost stabilită locuința minorului.
 • Copie şi original – certificat de naştere copil.
 • Copie a documentului care atestă dezvoltarea psihosomatică corespunzătoare pentru parcurgerea clasei pregătitoare – pentru copiii care nu au frecventat grădinița sau au revenit din străinătate.
 • Recomandarea de înscriere în în învățământul primar pentru copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie 2024 – 31 decembrie 2024.
 • Documente justificative – criterii de departajare (certificat medical de încadrare grad de handicap a copilului, certificate deces părinți, document justificativ instituire măsură de protecție socială, adeverință școlarizare frate/soră).
  Număr de locuri aprobate:
  Șelimbăr – 10 clase – 220 de locuri
  Veștem – o clasă – 15 locuri

Sursa foto: Pixabay

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri